Ondernemingsrecht

Het ondernemingsrecht is een omvangrijk rechtsgebied. Met de specialisatie van onze advocaten kunnen wij allerlei soorten ondernemingen en rechtspersonen van dienst zijn. Dankzij onze kennis en kunde zijn verschillende grote transacties begeleid door onze advocaten en hebben wij door de jaren heen op dit gebied grote expertise opgebouwd. Fusies, overnames, herstructureringen, financiering, verkoop van ondernemingen en al hetgeen daarmee samenhangt vormen een belangrijk deel van onze werkzaamheden.

Onze advocaten kunnen u gedegen adviseren over overeenkomsten en algemene voorwaarden, het incasseren van uw debiteurenportefeuille en mededingingsrechtelijke aspecten van een zaak. Tevens hebben onze advocaten veel ervaring op het gebied van Corporate Litigation. Mocht het onverhoopt toch tot een gerechtelijke procedure komen, dan zullen uw belangen optimaal worden behartigd.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze, onze dienstverlening of over ons kantoor? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht