Intellectueel Eigendomsrecht

Intellectueel Eigendomsrecht is een breed rechtsgebied dat volop in ontwikkeling is. Onze advocaten kunnen u adviseren over het procederen en adviseren over IE-rechten zoals merken, handelsnamen, domeinnamen, auteursrechten, onrechtmatige nabootsingen en modelrechten. Ook kunnen wij u adviseren over het opstellen en toetsen van allerhande licentie- en exploitatieovereenkomsten, geheimhoudingsverklaringen, beheer en bewaking van portefeuilles van IE-rechten, misleidende en vergelijkende reclame en internetmarketing. Ook het maken van legal opinions en het voeren en begeleiden van contractsonderhandelingen behoren tot de werkzaamheden van onze specialisten.

Onze expertise bestaat uit het opstellen van en onderhandelen over intellectueel eigendomsdocumentatie. NOME Advocatenkantoor biedt een gecombineerde oplossing van intellectueel- en fiscale aspecten in internationale herstructureringen met inbegrip van overdracht en verstrekking van overeenkomsten van intellectueel eigendomsrecht.

Voorts hebben onze gespecialiseerde advocaten uitstekende contacten met relevante overheidsinstanties en brancheverenigingen, waardoor u optimaal geadviseerd kunt worden over al uw vragen met betrekking tot het IE-recht.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze, onze dienstverlening of over ons kantoor? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht