Handelsrecht

Het handelsrecht wordt gekenmerkt door korte (verjarings) termijnen, meer-partijenverhoudingen en zijn internationale dimensie. De wet- en regelgeving die op de handel en logistiek van toepassing is, wordt bestreken door (ingewikkelde) regels van internationaal privaatrecht. Enerzijds vraagt de (inter)nationale economie om een soepel handelsverkeer, anderzijds wijst de praktijk uit dat een transactie soms toch niet oplevert wat er van verwacht werd.

Wij kunnen u adviseren over verschillende vormen van commerciële contracten, zoals distributie, agentuur, franchising, koop- en verkoopovereenkomsten en fabriekscontracten. Tevens kunnen wij u van gedegen advies voorzien met betrekking tot productaansprakelijkheid, bouw, engineering en life sciences. Wij staan onze cliënten bij in nationale procesvoering en voor arbitrale rechtbanken. NOME Advocatenkantoor heeft de vereiste expertise in huis om uw zaak op het gebied van het handelsrecht te kunnen behandelen.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze, onze dienstverlening of over ons kantoor? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht