Adviseren

Onderhandelen

w

Communiceren

Procederen

Letselschadeadvocaat

Wilt u een letselschadeadvocaat inschakelen, dan kunt u bij NOME Advocatenkantoor uit Haren uitstekend terecht. Ook wanneer u het letselschadeproces zo spoedig mogelijk wilt afhandelen of u het afwikkelingsproces uit handen wilt laten nemen, kunt u een advocaat in de arm nemen. Bij ons advocatenkantoor, werkzaam in de gehele omgeving van Haren en Groningen, zijn wij gespecialiseerd in een diversiteit aan rechtsgebieden, waaronder letselschade. Wij werken snel maar doeltreffend en we zoeken altijd naar de beste juridische of financiële oplossing voor onze cliënten.

Onze letselschadeadvocaat uit Haren helpt bij de afwikkeling van uw letselschadeproces

Krijgt u te maken met een verkeersongeval of arbeidsongeval? Of is er sprake geweest van een medische fout of van mishandeling? Of heeft u schade aan bijvoorbeeld uw auto? Dan is er wellicht ook sprake van letselschade. Het is vaak lastig het afwikkelingsproces hiervan zelf goed te regelen. Dat is dan ook waarvoor u een letselschadeadvocaat van NOME Advocatenkantoor in Haren inschakelt. Die helpt u niet alleen met het inventariseren van het letsel, maar ook voor het vinden van bewijzen van de schuld van een ander en bij het aansprakelijk stellen van die schuldige. Heeft u recht op een vergoeding, dan regelt de letselschadeadvocaat van ons advocatenkantoor in Haren ook voor u dat u deze vergoeding ontvangt.

Bij ons kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht

De letselschadeadvocaat van NOME Advocatenkantoor in Haren staat niet alleen voor particulieren klaar bij het afhandelen van het letselschadeproces. Ook bedrijven kunnen bij ons terecht. Wij staan klaar voor alle bedrijven uit het MKB-segment, voor non-profit organisaties en voor evenementenbureaus. Wilt u meer informatie over de overige diensten van NOME Advocatenkantoor? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via 085 – 024 00 62. Zo kunnen wij bijvoorbeeld eveneens helpen bij gevallen van contractenrecht.

Bij NOME Advocatenkantoor kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht

De letselschade advocaat van NOME Advocatenkantoor in Nijmegen staat niet alleen voor particulieren klaar bij het afhandelen van het letselschadeproces (bijvoorbeeld bij het verkrijgen van letselschadevergoeding). Ook bedrijven kunnen bij ons terecht. Wij staan klaar voor alle bedrijven uit het MKB segment, voor non-profit organisaties en voor evenementenbureaus. Wilt u meer informatie over NOME Advocatenkantoor? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via het volgende telefoonnummer: +31 (024) – 360 66 20.

Werkwijze van de specialist

De advocaat arbeidsrecht van NOME advocaten in Nijmegen stelt altijd eerst een plan van aanpak op. Op die manier wordt een snelle en doeltreffende werkwijze gewaarborgd. Daarbij houdt de advocaat gedurende het hele proces een rapportage bij omtrent de vorderingen. Deskundigheid: dat is waar NOME advocaten voor staat. Wilt u meer informatie over onze werkwijze, onze dienstverlening of over ons advocatenbureau? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons: +31 (0)24 – 360 66 20

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht