Adviseren

Onderhandelen

w

Communiceren

Procederen

Uw advocatenkantoor in Haren

NOME Advocatenkantoor is een professioneel advocatenkantoor, gevestigd in Haren. Adviseren, onderhandelen, communiceren en procederen; dat zijn onze werkzaamheden. Wij zetten ons al jaren in voor bedrijven uit het MKB-segment, evenementenbureaus, non-profitorganisaties en voor particulieren uit de gehele omgeving van Groningen. Bij NOME Advocatenkantoor werken diverse advocaten en juristen, die ieder gespecialiseerd zijn in hun eigen rechtsgebied. Dat betekent dat wij u bij een diversiteit aan zaken in een diversiteit aan rechtsgebieden op de juiste manier kunnen helpen.

Ons advocatenkantoor in Haren biedt hulp bij diversiteit aan rechtsgebieden

Bij NOME Advocatenkantoor, advocatenkantoor in Haren en werkzaam in heel Groningen, kunt u terecht voor een diversiteit aan rechtsgebieden, waaronder:

In totaal vertegenwoordigen wij bijna twintig verschillende rechtsgebieden. Onze werkwijze kenmerkt zich door snelheid, efficiëntie en doelmatigheid.

Kies voor uitstekende kwaliteit

Bij NOME Advocatenkantoor, een advocatenkantoor in Haren, bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit. Wij waarborgen dit namelijk door onze specialisaties in de verschillende rechtsgebieden, maar ook door constante opleiding. Zo volgen we veranderingen in wet- en regelgeving op de voet en kunnen wij u altijd bijstaan met de juiste kennis en deskundigheid, bijvoorbeeld over de juiste vergoeding in een geval van letselschade. Daarnaast beschikken alle advocaten en juristen over een relevante opleiding en zijn wij een gecertificeerd advocatenkantoor. Wilt u meer informatie over NOME Advocatenkantoor? Aarzel niet en neem contact met ons op door te bellen naar 085 – 024 00 62.

Uitstekende kwaliteit bij NOME Advocatenkantoor

Bij NOME Advocatenkantoor, advocatenkantoor in Nijmegen, bent u verzekerd van uitstekende kwaliteit. Wij waarborgen dit namelijk door onze specialisaties in de verschillende rechtsgebieden, maar ook door constante opleiding. Zo volgen we veranderingen in wet- en regelgeving op de voet en kunnen wij u altijd bijstaan met de juiste kennis en deskundigheid. Daarnaast beschikken alle advocaten en juristen over een relevante opleiding en zijn wij een gecertificeerd advocatenkantoor. Wilt u meer informatie over NOME Advocatenkantoor? Aarzel niet en neem contact met ons op door te bellen naar +31 (024) – 360 66 20.

Werkwijze van de specialist

De advocaat arbeidsrecht van NOME advocaten in Nijmegen stelt altijd eerst een plan van aanpak op. Op die manier wordt een snelle en doeltreffende werkwijze gewaarborgd. Daarbij houdt de advocaat gedurende het hele proces een rapportage bij omtrent de vorderingen. Deskundigheid: dat is waar NOME advocaten voor staat. Wilt u meer informatie over onze werkwijze, onze dienstverlening of over ons advocatenbureau? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons: +31 (0)24 – 360 66 20

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht