Adviseren

Onderhandelen

w

Communiceren

Procederen

Advocaat ondernemingsrecht

Wilt u een advocaat ondernemingsrecht inschakelen in de omgeving van Haren en Groningen? Bij NOME Advocatenkantoor helpen wij u graag. Ondernemingsrecht is een breed rechtsgebied. Wij begrijpen dan ook als geen ander dat u als ondernemer niet compleet op de hoogte kunt zijn van alle geldende wet- en regelgeving. Bij NOME Advocatenkantoor beschikken we over de juiste expertise en helpen wij dan ook allerlei soorten ondernemingen en rechtspersonen in diverse sectoren bij zaken omtrent ondernemingsrecht.

De dienstverlening van de advocaat ondernemingsrecht in omgeving Haren

De advocaat ondernemingsrecht van NOME Advocatenkantoor, werkzaam in omgeving Haren en Groningen, kan u helpen bij een groot aantal verschillende zaken. Onder de dienstverlening valt onder andere het geven van degelijk advies bij:

  • Financiering;
  • Fusies;
  • Herstructureringen;
  • Overnames;
  • Verkoop van ondernemingen.

Heeft u niet genoeg aan advies omdat een zaak onverhoopt toch tot een gerechtelijke procedure komt? Dan verzorgt de advocaat ondernemingsrecht van NOME Advocatenkantoor, werkzaam in omgeving Haren en Groningen, uiteraard de juiste begeleiding. De beste juridische oplossing voor u als cliënt, dat is waar we bij NOME Advocatenkantoor naar streven.

Contact opnemen met de specialist

Wilt u contact opnemen met de advocaat ondernemingsrecht, werkzaam in de omgeving van Haren en Groningen, dan kunt u onze medewerkers bij NOME Advocatenkantoor vrijblijvend bellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 085 – 024 00 62. Daarnaast beschikken wij ook over advocaten die gespecialiseerd zijn in letselschade of huurrecht.

Contact opnemen met de specialist

Wilt u contact opnemen met de advocaat ondernemingsrecht, werkzaam in de omgeving van Arnhem en Nijmegen, dan kunt u NOME Advocatenkantoor vrijblijvend bellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (024) – 360 66 20.

Werkwijze van de specialist

De advocaat arbeidsrecht van NOME advocaten in Nijmegen stelt altijd eerst een plan van aanpak op. Op die manier wordt een snelle en doeltreffende werkwijze gewaarborgd. Daarbij houdt de advocaat gedurende het hele proces een rapportage bij omtrent de vorderingen. Deskundigheid: dat is waar NOME advocaten voor staat. Wilt u meer informatie over onze werkwijze, onze dienstverlening of over ons advocatenbureau? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons: +31 (0)24 – 360 66 20

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht