Adviseren

Onderhandelen

w

Communiceren

Procederen

Advocaat handelsrecht

Professioneel advies en hulp bij onderhandelen, communiceren en procederen op het gebied van handelsrecht ontvangt u natuurlijk van de advocaat in handelsrecht. Zo’n advocaat vindt u bij NOME Advocatenkantoor, gevestigd in Nijmegen, maar werkzaam in de gehele omgeving, zoals in Arnhem. Wij zijn een professioneel advocatenkantoor met een ruime ervaring op verschillende rechtsgebieden. In overleg met u als cliënt stellen we altijd een goed plan van aanpak op, waarna wij op snelle en doelmatige manier aan de slag gaan. Bij NOME Advocatenkantoor bent u dan ook verzekerd van deskundigheid, een proactieve houding en heldere afspraken.

Op zoek naar een advocaat handelsrecht? Schakel NOME Advocatenkantoor in!

Het is niet gek dat u de ingewikkelde wet- en regelgeving die is vastgesteld omtrent handelsrecht niet direct paraat heeft. Krijgt u toch te maken met een zaak omtrent handelsrecht, dan is het verstandig een advocaat in te schakelen. Wanneer u een advocaat handelsrecht nodig heeft, bent u bij NOME Advocatenkantoor aan het juiste adres. Wij kunnen u allereerst voorzien van professioneel advies over verschillende vormen van commerciële contracten, koop- en verkoopovereenkomsten en fabriekscontracten. Ook kunnen wij u voorzien van professioneel advies over productaansprakelijkheid, engineering, bouw en life sciences. Daarnaast kunnen wij u, indien dat nodig is, bijstaan in procesvoering voor de arbitrale rechtbank. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer +31 (024) – 360 66 20.

Werkwijze van de specialist

De advocaat arbeidsrecht van NOME advocaten in Nijmegen stelt altijd eerst een plan van aanpak op. Op die manier wordt een snelle en doeltreffende werkwijze gewaarborgd. Daarbij houdt de advocaat gedurende het hele proces een rapportage bij omtrent de vorderingen. Deskundigheid: dat is waar NOME advocaten voor staat. Wilt u meer informatie over onze werkwijze, onze dienstverlening of over ons advocatenbureau? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons: +31 (0)24 – 360 66 20

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht