Adviseren

Onderhandelen

w

Communiceren

Procederen

Advocaat auteursrecht

Een professioneel advocaat, gespecialiseerd in auteursrecht of intellectueel eigendom, vindt u bij NOME Advocatenkantoor, werkzaam in omgeving Arnhem en Nijmegen. Als professioneel advocatenkantoor kunnen wij u voorzien van deskundig advies én kunnen we u helpen bij onderhandelen, communiceren en procederen. Gezien wij gespecialiseerd zijn in een breed scala aan rechtsgebieden, we werken met een breed team aan enthousiaste mensen die ieder hun eigen specialisatie hebben, kunnen wij u eigenlijk altijd helpen. Zowel bedrijven als particuliere cliënten helpen wij graag in de zoektocht naar de beste juridische mogelijkheden.

Wat kan de advocaat auteursrecht of intellectueel eigendom van NOME Advocatenkantoor voor u doen?

Intellectueel eigendomsrecht, een rechtsgebied waaronder ook het auteursrecht valt, is nog steeds volop in ontwikkeling. Wanneer u iets heeft bedacht of heeft gemaakt, dan draagt u de exclusieve rechten door het intellectueel eigendomsrecht. Wordt dit daadwerk omgezet tot werk of een product, dan heeft u ook het auteursrecht. Wilt u meer weten over uw rechten als auteur van intellectueel eigendom? Of denkt u dat er inbreuk op uw auteursrecht is gepleegd? Dan is het verstandig een advocaat auteursrecht of intellectueel eigendom in te schakelen. Die kan uw rechten allereerst helder maken, maar u ook voorzien van advies over de te ondernemen stappen. Bij NOME Advocatenkantoor kunnen wij u dan ook helpen met het opstellen van intellectueel eigendomsdocumentatie, maar we kunnen u ook bijstaan in onderhandelingen.

De taken van de advocaat auteursrecht of intellectueel eigendom

Bij NOME Advocatenkantoor heeft de advocaat auteursrecht of intellectueel eigendom een diversiteit aan taken. Zo kan de advocaat u niet alleen helpen bij het helder maken van uw rechten of het begeleiden in de te ondernemen stappen bij auteursrechtenschending, de advocaat kan u ook helpen met het opstellen van licentie- en exploitatieovereenkomsten en geheimhoudingsverklaringen en het beheer en bewaking van misleidende reclame en internetmarketing. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of bent u benieuwd of u met uw probleem bij ons terecht kunt? Neem contact met ons op en bel naar +31 (024) – 360 66 20. Wij helpen u graag verder.

Werkwijze van de specialist

De advocaat arbeidsrecht van NOME advocaten in Nijmegen stelt altijd eerst een plan van aanpak op. Op die manier wordt een snelle en doeltreffende werkwijze gewaarborgd. Daarbij houdt de advocaat gedurende het hele proces een rapportage bij omtrent de vorderingen. Deskundigheid: dat is waar NOME advocaten voor staat. Wilt u meer informatie over onze werkwijze, onze dienstverlening of over ons advocatenbureau? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons: +31 (0)24 – 360 66 20

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht