Adviseren

Onderhandelen

w

Communiceren

Procederen

Advocaat arbeidsrecht Nijmegen

Wanneer u graag professioneel advies, ondersteuning en begeleiding ontvangt van een advocaat in arbeidsrecht in de omgeving van Nijmegen, dan bent u bij NOME Advocatenkantoor aan het juiste adres. Wij zijn een deskundig advocatenbureau gespecialiseerd in een diversiteit aan rechtsgebieden. Hoewel ons kantoor zich in Nijmegen bevindt, helpen wij ook graag cliënten buiten Nijmegen, zoals in de gehele omgeving van Arnhem. Niet alleen particulieren, maar ook zakelijke klanten kunnen bij ons terecht. Samen met u zoeken wij altijd naar de beste juridische mogelijkheden.

Een advocaat arbeidsrecht vindt u in NOME Advocaten in Nijmegen

Bij NOME Advocatenkantoor voorzien wij u graag van professioneel advies, ondersteuning en begeleiding bij alle s aspecten waarmee werknemers en werkgevers te maken krijgen. Maar we helpen u ook graag met onderhandelen, communiceren en procederen. Een advocaat arbeidsrecht van NOME Advocatenkantoor in Nijmegen kan u dan ook helpen bij onder andere:

  • Arbeidsovereenkomsten;
  • Compliance;
  • Cao’s;
  • Herstructureringen;
  • Loonheffingen;
  • Medezeggenschap;
  • Ontslagen;
  • Pensioen;

En dat is nog niet eens het enige. Bij NOME Advocatenkantoor ontvangt u gedegen juridische bijstand bij werkelijk alles dat te maken heeft met arbeidsrecht.

Werkwijze van de specialist

De advocaat arbeidsrecht van NOME advocaten in Nijmegen stelt altijd eerst een plan van aanpak op. Op die manier wordt een snelle en doeltreffende werkwijze gewaarborgd. Daarbij houdt de advocaat gedurende het hele proces een rapportage bij omtrent de vorderingen. Deskundigheid: dat is waar NOME advocaten voor staat. Wilt u meer informatie over onze werkwijze, onze dienstverlening of over ons advocatenbureau? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)24 – 360 66 20.

Werkwijze van de specialist

De advocaat arbeidsrecht van NOME advocaten in Nijmegen stelt altijd eerst een plan van aanpak op. Op die manier wordt een snelle en doeltreffende werkwijze gewaarborgd. Daarbij houdt de advocaat gedurende het hele proces een rapportage bij omtrent de vorderingen. Deskundigheid: dat is waar NOME advocaten voor staat. Wilt u meer informatie over onze werkwijze, onze dienstverlening of over ons advocatenbureau? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons: +31 (0)24 – 360 66 20

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht