Adviseren

Onderhandelen

w

Communiceren

Procederen

Advies arbeidscontract

Wilt u graag advies ontvangen over uw arbeidscontract, bijvoorbeeld omdat er zich een verandering heeft plaatsgevonden of omdat er onduidelijkheden zijn? Dan kunt u bij NOME Advocatenkantoor, werkzaam in de omgeving van Nijmegen en Arnhem, uitstekend terecht. Wij richten ons zowel op particulieren als het MKB en non-profitorganisaties. Bij NOME Advocatenkantoor onderhandelen, communiceren en procederen we op verschillende rechtsgebieden, maar we voorzien onze klanten uiteraard ook altijd van goed advies.

Advies over uw arbeidscontract? NOME Advocatenkantoor staat voor u klaar

Wat zijn uw rechten bij het beëindigen of verlengen van een tijdelijk contract? Wanneer heeft u recht op een vast contract? Hoe lang mag uw proeftijd duren? En wat gebeurt er als u de AOW-leeftijd bereikt? Vinden er voor u binnenkort veranderingen plaats in relatie tot uw werksituatie, dan kan het prettig zijn een specialist in de arm te nemen die u advies kan geven over uw arbeidscontract. Voor het antwoord op bovenstaande en andere vragen bent u bij NOME Advocatenkantoor aan het juiste adres. Wij kunnen deze vragen, die allemaal betrekking hebben op uw arbeidscontract, voor u beantwoorden en we voorzien u daarbij van een passend juridisch advies. Als professioneel advocatenkantoor helpen wij u graag verder. Wilt u ons inschakelen voor een andere juridische zaak? Bij NOME Advocatenkantoor zijn we gespecialiseerd in diverse rechtsgebieden. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (024) – 360 66 20.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (024) – 360 66 20.

Werkwijze van de specialist

De advocaat arbeidsrecht van NOME advocaten in Nijmegen stelt altijd eerst een plan van aanpak op. Op die manier wordt een snelle en doeltreffende werkwijze gewaarborgd. Daarbij houdt de advocaat gedurende het hele proces een rapportage bij omtrent de vorderingen. Deskundigheid: dat is waar NOME advocaten voor staat. Wilt u meer informatie over onze werkwijze, onze dienstverlening of over ons advocatenbureau? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Bel ons: +31 (0)24 – 360 66 20

Neem contact op

  • Velden met een * zijn verplicht